Naslovna
Novosti - septembar 2014. PDF Štampaj E-pošta
Poziv mladim ekoreporterima Crne Gore da pošalju svoje radove na “GREEN FEST”

Centar za unapređenje životne sredine i Dom omladine Beograda uz podršku Gradske uprave grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine objavljuje konkurs za prikupljanje filmskih i video radova za učešće na Međunarodnom festivalu ekološkog filma “Green Screen Fest” u sklopu Međunarodnog festivala zelene kulture „GREEN FEST“, koji će biti održan od 29. do 31. oktobra 2014. godine u Beogradu, u Domu Omladine.

green festMeđunarodni festival zelene kulture “GREEN FEST” je manifestacija posvećena ekologiji i zaštiti životne sredine, koja kroz edukativne, umetničke i aktivističke programe i proizvode podstiče kulturu življenja u skladu sa “zelenim” vrednostima. GREEN FEST je jedinstven događaj u regionu Jugoistočne Evrope koji povezuje ekološke i kulturne aktivnosti kroz filmske projekcije, radionice, predavanja, panel diskusije, izložbe i inovacije, koje oblikuju Festival u formu koja povezuje i spaja ljude svih zanimanja i godina.  
Program Festivala je podeljen na tri dela: GREEN SCREEN – Međunarodni filmski program, GREEN FIELD – Međunarodni obrazovni program i GREEN SQUARE – Međunarodni izložbeni program.
GREEN SCREEN FEST je međunarodni filmski program, podeljen na dva segmenta, takmičarski i revijalni. Na konkurse, u protekle četiri godine, je pristiglo preko 370 filmova sa svih kontinetata. U revijalnom programu je prikazano preko 60 najkvalitetnijih dokumentarno – igranih filmova, osvajača festivalskih nagrada iz aktuelne svetske produkcije.

Rok za slanje radova je 26. septembar 2014. Rezultati selekcije će biti objavljeni do 15. oktobra 2014. godine, na internet prezentaciji festivala, www.greenfest.rs .
 
< Prethodno   Sledeće >
Wrigley
YRE

Anketa

Da li je Crna Gora ekološka država?
 
radioRADIO DžINGLOVI:
 
Mladi Ekoreporteri Facebook
 
YRE on Facebook Facebook

Pretraga sajta

Ko je online

Login


Zaboravili ste lozinku?

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • fresh color
  • warm color