Naslovna
Novosti - januar 2020. PDF Štampaj E-pošta

POJAŠNJENJA PRAVILA I FORMULARI ZA PRIJAVU RADOVA i E-MAIL ADRESA ZA SLANJE RADOVA
 
Svi radovi koji se prijavljuju na konkurs "Mladi ekoreporteri 2020" moraju biti pripremljeni u skladu sa pravilima takmičenja.

Vaše vidjenje ekološkog problema i njegovog rješenja može se predati u vidu: članka (do 1.000 riječi), fotografije, fotopriče ili video rada (do 3 minuta).

Učesnici mogu raditi individualno ili u grupama, ali tako da na izradi fotografije može raditi samo jedan učesnik, na fotopriči i članku do dva, a na video klipu do tri učesnika. Maksimalno se može prijaviti jedan rad po pojedincu/timu. Jedan učesnik može poslati po jednu fotografiju ili fotopriču, jedan članak i jedan video rad.

Radovi će se ocjenjivati po kategorijama (članak, fotografija, fotopriča i video rad) i po starosnim grupama učesnika: 11-14 godina (rodjeni 2006-2009), 15-18 godina (2002-2005) i 19-25 godina (1995-2001).
Zato je neophodna informacija o starosti učesnika na dan kada je rad prijavljen za nacionalno takmičenje. Svi autori, ako rade u timu, trebalo bi da budu u istoj starosnoj kategoriji.

Bliže informacije o kategorijama radova i učesnika, propozicijama možete pogledati u brošuri newsletter 22 a dodatne savjete za pripremu radova potražite u Priručniku i pratećim video klipovima.

Radovi se šalju isključivo na e-mail adresu: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. i moraju imati uredno popunjen formular. Ukoliko se prijavljuje video rad, u formularu treba navesti link gdje je postavljen rad.

U nastavku formulara za pojedine vrste radova nalazi se i model za pripremu rada. Fajl sa radom obavezno nazovite imenom vašeg rada! (npr. ekoloskiproblemipljevalja.doc).

Rok za predaju radova je 2. mart 2020! Radovi koji nisu priprmljeni u skladu sa propozicijama i nemaju popunjen formular neće biti uvršteni u konkurenciju za nagrade.

Ovdje možete preuzeti formulare i modele za prijavu za 2020. godinu:

- članka
- fotografije
- fotopriče
- video rada

Napomena: neće se prihvatati radovi pripremljeni i poslati kao ppt, opd, jpg, psd ...

 
< Prethodno   Sledeće >
Wrigley
YRE

Anketa

Da li je Crna Gora ekološka država?
 
radioRADIO DžINGLOVI:
 
Mladi Ekoreporteri Facebook
 
YRE on Facebook Facebook

Pretraga sajta

Ko je online

Login


Zaboravili ste lozinku?

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • fresh color
  • warm color