Naslovna
Novosti - mart 2020. PDF Štampaj E-pošta

MLADI EKOREPORTERI, OSTANITE DOMA ALI BUDITE AKTIVNI!

Medjunarodna koordinacija Young reporters for the Environment (YRE) pokrenula je kampanju #YREstayshome koja bi trebalo da se odvija tokom pandemije korona virusa. Ona podrazumijeva dnevne / nedjeljne izazove za mlade ekoreportere širom svijeta.

Kampanja je počela 23. marta, a za srijedu, četvrtak i petak 25, 26 i 27. mart predvidjen je online sastanak od 15 do 16 sati sa zainteresovanim nacionalnim koordinatorima i profesorima-mentorima kako bi se definisao rad mladih ekoreportera u narednim sedmicama koji bi se odvijao u njihovim domovima.

Učesnici prethodnih takmičenja (YRE alumni), pod motom “Once YRE forever YRE”, već su ponudili da mladim ekoreporterima održe vebinare i prezentacije o specifičnim vještinama (npr. priprema članaka, video radova, fotografija …).
Predvidjeno je da se od ponedjeljka 30. marta svakog dana od 15 do 16 sati održavaju online sastanci mladih ekoreportera na kojima bi razmjenjivali svoja iskustva u radu na izazovima koji će se definisati na početku svake sedmice. Prva tri dana u sedmici sastanci će se održavati na engleskom jeziku, dok je petak predvidjen za komunikaciju na španskom jeziku.Predvidjeno je da se sastanci održavaju preko platforme zoom. Ovdje možete pogledati uputstvo kako se koristi zoom.

Link za učešće koordinatora i mentora na sastancima u sklopu kampanje “YRE – stay home & stay connected” od 25. do 27. marta:

 

U narednim danima slijedi više informacija. Pratite nas i na našoj Facebook stranici.
 
< Prethodno   Sledeće >
Wrigley
YRE

Anketa

Da li je Crna Gora ekološka država?
 
radioRADIO DžINGLOVI:
 
Mladi Ekoreporteri Facebook
 
YRE on Facebook Facebook

Pretraga sajta

Ko je online

Login


Zaboravili ste lozinku?

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • fresh color
  • warm color